Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

Opvarmning til netværkskonference: Line Bloch

Netværk som fremtidens organisation og arbejdsform?

af: Mikkel Nielsen, 17-10-2017
Foto: DR

Nu er der snart ikke lang tid til at Energiforum Danmark byder velkommen i DR’s Koncerthus, til dette års netværkskonference. Vi har de seneste uger varmet op med en række interviews af oplægsholderne om hvad man kan forvente sig den 2. november. Her i fjerde og sidste udgave har vi interviewet Line Bloch, partner i Bloch&Østergaard, der har fokus på det interne netværk mellem mennesker i virksomheder og organisationer. Husk at du stadig kan nå at tilmelde dig netværkskonferencen frem til d. 24 oktober.

Publikum som overværer Lines oplæg vil, som oplæggets titel antyder, få en indføring i hvorfor at netværk mellem mennesker er væsentlige og vigtige, i et stadig omskifteligt samfund, som det vi lever i, i dag. Line vil zoome ind på netværk internt i virksomheder og organisationer, og vil belyse den værdi en netværksbaseret organisation har, i forhold til for eksempel en klassisk hierarkisk organisation.

Publikum vil derudover få indsigt i hvordan man kan kortlægge netværk, når Line går i detaljerne omkring organisatorisk netværksanalyse, og når hun belyser hvad man kan bruge sådan et overblik til.
Afsluttende vil Line give råd til, hvordan man både som organisation og som individ kan bygge og styrke sit netværk.

Emnet er af stor relevans da nutidens organisationer og ledere står over for store udfordringer, i nutidens komplekse, udsatte og usikre samfund, hvor risikoen for at blive udkonkurreret er stor. Det kan derfor være af afgørende karakter, om man er god nok til at tilpasse sig forholdene. Så der er god grund til at spidse øre.

Line Bloch holder sit oplæg ”Netværk som fremtidens organisation og arbejdsform?” kl. 13.45 i DR’s mødelokale. Du kan tilmelde dig netværkskonferencen her.

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.