Inspiration SKRIV UD

Programmet for årets første Building Green på plads

af: Ulrik Blaabjerg, 18-01-2017
Foto: Colourbox

Programmet for årets første Building Green, der finder sted i Århus, er nu på plads med en række spændende oplæg og debatarrangementer.

Årets første Building Green finder sted den 29. og 30. marts i Århus og byder på oplæg fra blandt andre Århus' borgmester Jacob Bundsgaard om hvordan bygninger er en afgørende løsning på at udvikle et bæredygtigt bysamfund. 

Blandt de mange oplæg og arrangementer finder man desuden en debat faciliteret af Dansk Byggeri omkring bygningers rolle i den grønne omstilling. En debat man kan tage forskud på ved at tage til et formiddagsarragement på Christiansborg den 28. februar som vi også skrev om i igår.

Udover de mange oplæg og debatarrangementer vil man også kunne deltage i eskursioner til blandt andet Aarhus City Tower der er et af landets største lavenergibyggerier samt en tur til udvalgte boligbyggerier, som har haft fokus på bæredygtighedens tre parametre, blandt andet via miljømæssig optimering ved præfabrikation, fokus på tæthed, samt isolering og C2C tænkning i forhold til materialevalg. Undervejs på turen vil to guider – en arkitekt og en ingeniør – introducere bygningerne og give et overblik over de bæredygtige indsatser i de enkelte byggerier. 

Det fulde program for dagene og et link til tilmelding kan du finde lige her

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.