Energibesparelser SKRIV UD

Sustainable Build søger nye innovatører

af: Kasper Elton Jensen, 09-03-2017
Foto: Colourbox

Har du en innovation eller løsning, der markant kan øge genanvendelsen af materialer, komponenter eller bygninger? Eller mangler du blot adgang til at prøve din løsning af i samarbej­de med en række af byggebranchens stærkeste aktører? Så er du måske en af dette års Sustainable Build Innovatører.

Sustainable Build er et partnerskab bestående af førende virksomheder og myndigheder, i tæt samspil med producenter, leverandører, bygherrer, virksomheder og organisationer på tværs af byggeriets værdikæde. Partnerskabet er støttet af Industriens Fond og Fonden for Grøn Omstilling, og realiseres i samarbejde med DAC og Leaderlab.

Lige nu søger Sustainable Build 10 nye innovatører, der på forskellig vis understøtter cirkulær økonomi inden for byggeriet. Der kan være tale om nye typer materialer, komponenter, produkter, processer, systemer, platforme eller forretningsmodeller.

Hvem kan deltage?
For at kunne deltage, er det et krav, at din løsning er mere end bare en idé eller koncept. Løsningen skal kunne have en positiv effekt på branchens muligheder for at skabe vækst inden for genanvendelse og bæredygtigt byggeri. Løsningen behøver ikke komme fra byggebranchen, men den skal kunne bringes i anvendelse i byggebranchen.

Er din løsning en af de 10 udvalgte, får du adgang til Sustainable Builds accelerator program, hvilket betyder, at du får adgang til at drøfte og præsentere din løsning for en række af byggebranchens stærkeste aktører og investorer. Du vil blive tilbudt sparring med Sustainable Build og i samarbejde med dem drøfte, hvordan du gennem adgang til marked, afprøvning, viden, kapital, netværk eller ressourcer kan få hjælp til at opnå vækst og skalering af din løsning nationalt og internationalt.

Sustainable Builds hjemmeside kan du læse mere om de områder, hvor der specifikt søges nye innovative løsninger.

Ansøgningsfristen er 24. marts 2017.

Kilde: Sustainable Build

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.