Energibesparelser SKRIV UD

Temadag om energieffektivitet i industrien

af: Kasper Elton Jensen, 09-03-2017
Foto: Colourbox

Teknologisk Institut inviterer til temadag om energieffektivitet i industrien d. 4. og 6. april. Der vil blive sat fokus på både udfordringerne og mulighederne ved at implementere energieffektive løsninger i virksomheden.

På temadagen kan du også høre mere om den nye energispareaftale, som skal fremme indførelsen af energibesparende tiltag med langsigtet energireduktion og dermed udledelse af CO2 hos både private, landbrug og erhverv. Aftalen omfatter både nye krav og tilskudsmuligheder til energieffektivisering.

Du vil kunne høre repræsentanter fra Energistyrelsen, der har kigget nærmere på omfanget og mulighederne i den nye energispareaftale, der fastlægger rammerne frem til 2020, og ser også på afskaffelsen af PSO afgiften - og hvilke konsekvenser det har for energieffektivisering.

Derudover kan du høre SKAT give deres syn på energieffektivitet, og hvordan man som virksomhed skal forholde sig til kravene og mulighederne - hvad forventes der f.eks. af virksomhederne mht. dokumentation?

Temadagen kommer ind på emner som f.eks. fremtidens energisystem i Danmark og konvertering til VE med lav CO2, energisynsordningen, mulighederne på transportområdet og tiltag inden for køle- og frysehuse samt efteruddannelse og certificering.

Netværk og indblik i aktuelle aktiviteter
Temadagen byder også på muligheden for at besøge nogle af de mange små stande, som forskellige centre fra Teknologisk Institut stiller op, hvor de vil fortælle om aktuelle emner og aktiviteter inden for energieffektivisering i industrien. Der vil også være rig lejlighed for at netværke med de andre deltagere og få inspiration til at foretage jeres egne forbedringer og til at vælge de rigtige energieffektiviseringstiltag for netop jeres virksomhed.

Du kan læse mere om temadagen på Teknologisk Instituts hjemmeside.

Dato og Sted: 4. april 2017 (Aarhus) &  6. april 2017 (Taastrup)
Tid: 09.00 – 15.45
Pris: 995 kr. eksl. moms
Tilmelding: www.teknologisk.dk/k27564

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.