Klima og ressourcer SKRIV UD

Tilskudsordning til energirenovering af privat udlejningsbyggeri

af: Kasper Elton Jensen, 08-05-2017
Foto: Colourbox

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen har i denne uge åbnet for ansøgninger til en pulje, der yder tilskud til energirenovering og klimatilpasning af private udlejningsejendomme med 12 eller flere beboelseslejemål. Det skriver styrelsen på sin hjemmeside.

Ejere af private udlejningsejendomme kan nu søge om tilskud til energirenovering og klimatilpasning af ejendommen. Puljen, der lyder på 50 mio. kr., har været i udbud årligt i perioden 2015-2017. På Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens hjemmeside skriver de om puljens formål således:

”Formålet med tilskudsordningen er at fremme gennemførelse af energibesparende foranstaltninger og arbejder vedrørende klimatilpasning på grundlag af aftaler mellem udlejer og lejere. Hensigten er, at lejerne får et bedre indeklima og højere sikkerhed for at undgå oversvømmelsesskader i forbindelse med klimaændringerne, uden at de samlede boudgifter herved stiger. Samtidig får udlejeren mulighed for at få et afkast af energi- og klimainvesteringen”.

I forbindelse med puljen kan ansøgere søge om tilskud til blandt andet rådgivning vedr. bygningstekniske, juridiske, organisatoriske og økonomiske forhold. Derudover kan der søges om tilskud til konkrete klimatilpasningstiltag, som eksempelvis gælder sikring imod oversvømmelse og klimatilpasningstjek af ejendommen.

Styrelsen oplyser endvidere, at der ikke gives tilskud til projekter, som er igangsat før Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen har givet tilsagn til projektet.

Ansøgningsfristen er d. 1. juni 2017.

Du kan læse mere om tilskudsordningen på Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens hjemmeside.

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.