Inspiration SKRIV UD

Arrangement: Den nye gassikkerhedslov

af: Soffi Hildebrand, 12-09-2018
Af: Danvak

Energiforum Danmark præsenterer endnu et godt tilbud fra vores samarbejde med Danvak, som afholder et gassikkerhedskursus både torsdag den 27. september i Vejle og torsdag den 4. oktober i Glostrup.

Den 21. april 2018 trådte en ny lov om sikkerhed for gasanlæg, gasinstallationer og gasmateriel, populært kaldet gassikkerhedsloven, i kraft.

Kom med på kursus og få et overblik over, hvad den nye lov betyder for dig som autoriseret gasmester eller vvs’er. Det er vigtigt, at du kender reglerne, så du kan udføre dit arbejde og vejlede dine kunder i overensstemmelse med loven og dens bekendtgørelser.

På dette endagskursus gennemgår vi gassikkerhedslovens fem bekendtgørelser og deres indhold med fokus på nyheder og ændringer i loven:

- Bekendtgørelse om sikkerhed for gasmateriel
- Bekendtgørelse om gasdistributionsselskaber
- Bekendtgørelse om sikkerhed for gasanlæg
- Bekendtgørelse om gaskvalitet
- Bekendtgørelse om sikkerhed for gasinstallationer

Medlemmer i Energiforum Danmark kan deltage til medlemspris, ved at skrive følgende rabatkode; ”efdk gas” under tilmeldingen. Læs mere om programmet og tilmeld dig arrangementet for enten den 27. september i Vejle eller torsdag den 4. oktober Glostrup. 

 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.