Forsyning og VE SKRIV UD

Arrangement: Erfaringsdeling om solcelleløsninger

af: Soffi Hildebrand, 04-06-2018
Af: Colourbox

I dagens Danmark findes en række forskellige solcelleløsninger, hvilket kan gøre det vanskeligt at skabe et overblik og udvælge den helt rette løsning. Til at opnå en forståelse over markedets produkter og integrationsløsninger, kan du komme til åbent hus på demo-site og få et indblik i, hvordan solceller kan integreres i tag og facade.

Solar City Denmark inviterer til seminar torsdag d. 28 juni, hvor du har mulighed for at høre om deres erfaringer fra projektet Low Cost Active House BIPV. I løbet af dagen vil en række leverandører bibringe med deres viden inden for forskellige solcelleløsninger i den nyåbnede udstilling demo-site. Sidste del af programmet består i at besøge EnergyFlexHouse. 

Formålet med demo-site er at skabe en neutral udstillingsplatform for solcelleløsninger, hvor alle produkter og løsninger præsenteres ligeværdigt, hvilket gør det nemt at sammenligne de forskellige løsninger. Ideen bag demo-site er hermed at inspirere og give et overblik over markedets produkter og integrationsløsninger samt en forståelse for, hvordan de forskellige løsninger udnyttes optimalt i et konkret nybyggeri eller renoveringsprojekt. 

Information: 
Dato: 28. juni.
Varighed: 09-13:00. 
Sted: Teknologisk Institut, Gregersensvej 8. 2630 Taastrup. 
Tilmelding: Senest 22. juni til: kk@solarcity.dk
Pris: Gratis

Læs om programmet her. 

Kilde: Solar City Denmark 

 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.