Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

Arrangement: Facadeisolering - muligheder, myter og faldgruber?

af: Soffi Hildebrand, 21-08-2018
Af: Colourbox

Energiforum Danmarks bolignetværk og Saint-Gobain ISOVER inviterer til kombineret virksomhedsbesøg og temamøde med fokus på facadeisolering onsdag d. 26. september 2018. 

En korrekt efterisolering af facader kan give mange problemer såsom træk, kuldebroer, fugtproblemer og facader slidt og trist udseende. En forkert efterisolering skaber mindst lige så mange problemer.

Vi efterisolerer glad og gerne facaderne på betonbyggeriet fra 1960´erne og 1970´erne, men tøver når det kommer til det murede byggeri fra årtierne før. Myterne er, at det er dyrt, ødelægger det arkitektoniske udtryk og skaber problemer i konstruktionerne. Men hvad er myte og hvad er fakta – og hvordan sikrer du, at du løser problemer frem for at skabe dem?

Arrangementet sætter efterisolering af facader på dagsordenen på et kombineret virksomhedsbesøg og temamøde hos Saint-Gobain ISOVER. Her kan du høre om erfaringer med efterisolering af murede facader fra TI, faldgruber og typiske fejl fra en række syns- og skønssager, og derudover kan du deltage i en rundvisning på Saint-Gobain ISOVER og høre om deres løsninger. 

Information: 
Dato: 26 september 2018
Varighed: 12:15-16:00
Sted: Saint-Gobain ISOVER, Østermarksvej 4, 6580 Vamdrup
Pris: Medlemmer af de medarrangørende organisationer: Gratis. Ikke-medlemmer: 500 kr. ekskl. moms. 
Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her. 

 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.