Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

Arrangement: Netværkskonference 2018

af: Soffi Hildebrand, 28-06-2018
Af: Energiforum Danmark

På den store internationale scene møder vi fake news og beslutningstagere, der ignorer fakta. Men handler vi selv i hverdagen ud fra et oplyst grundlag? Har vi de rigtige data, der skal til for at beslutte, som vi gør? Er vores data korrekte, og er vi i stand til at udnytte, den viden de indeholder? Hvordan kommer vi fra data til indsigt og fra indsigt til handling? På netværkskonferencen 2018 vil vi se på data herunder både måling, analyse samt brug af data. 

Ligesom de foregående netværkskonferencer, er programmet opbygget således, at der vil være en række fælles indlæg for alle deltagere om formiddagen. Til dette års netværkskonference vil innovationsekspert Mads Thimmer bibringe viden inden for data, innovation samt energi, mens meteorolog og klimaekspert Jesper Theilgaard vil tale om klimaudfordringen, og de fakta, som vi hverken kan eller vil høre. Om eftermiddagen er der derimod mulighed for at vælge mellem fire spor, med hver deres vinkel på dagens tema. Du kan læse det foreløbige program her.

Information:
Dato: 25. oktober. 2018. 
Varighed: 09:30-16:00.
Sted: Innovationsfabrikken, Birkemosevej 1, 6000 Kolding. 
Pris: Medlemmer: 900 kr. ekskl. moms. Ikke-medlemmer: 1200 kr. ekskl. moms. 
Tilmelding: Senest d. 18. oktober. Du kan tilmelde dig her. 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.