Forsyning og VE SKRIV UD

Energilagring vil runde 142 mia. kroner om året

af: Ulrik Blaabjerg, 05-01-2018
Foto: Colourbox

Markedet for energilagring forventes at vokse til 142 mia. kroner om året i 2026 ifølge et nyt studie. Det beretter EnergiWatch.

Navigant Research der står bag studiet, forventer at omsætningen vil vokse markant på grund af faldende priser og omkostninger forbundet med energilagring og vedvarende energi projekter. 

Adam Wilson, forskningsanalytiker hos Navigant Research, forklarer om baggrunden for den forventede omsætningsstigning: "Takket være det fortsatte prisfald for energilagring, sol og vind, så forudser vi med rapporten, en stærk vækst. Mens prisen for vedvarende energi i stor skala oplever højere fald, så er det drivkræfter som incitamentsprogrammer målrettet energilagring, der forventes at rykke på segmentet og stå for omkring to tredjedele af den globale kapacitet i energilagring gennem 2026", forklarer han ifølge EnergiWatch.

Rapporten understreger desuden, at energilagringssystemer har oplevet et stabilt prisfald de seneste fem år, og at det dermed er ved at etablere sin tilstedeværelse i markedet. 

Kilde: EnergiWatch

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.