Forsyning og VE SKRIV UD

Energistyrelsen inviterer til markedsdialog II

af: Ulrik Blaabjerg, 21-03-2018
Foto: Colourbox

Energistyrelsen inviterer til markedsdialog II om et revideret udkast til udbudsbetingelserne for det teknologineutrale udbud.

Energistyrelsen sendte i perioden 20. december 2017 til 29. januar 2018 et udkast til udbudsbetingelser for det teknologineutrale udbud 2018 til skriftelige kommentarer og spørgsmål. Energistyrelsen har siden da revideret udbudsbetingelserne på baggrund af de indkomne kommentarer og spørgsmål.

Energistyrelsen har derfor udgivet et revideret udkast til udbudsbetingelser for det teknologineutrale udbud i 2018 til skriftlige kommentarer og spørgsmål. Kommentarer og spørgsmål til det reviderede udkast til udbudsbetingelserne skal sendes til Sobia Waheed (sow@ens.dk) samt vindogsoludbud@ens.dk senest fredag den 6. april 2018.

Herefter vil spørgsmål, kommentarer og svar blive offentliggjort på www.ens.dk/vindogsoludbud.

Det reviderede udkast til udbudsbetingelserne liggeer tilgængelig i en ren version og en TC version på www.ens.dk/vindogsoludbud sammen med opfølgningen på markedsdialog I.

For kontakt kan der rettes henvendelse til: 
Sobia Waheed, 33 92 66 36, sow@ens.dk.

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.