Energibesparelser SKRIV UD

Energitilsynet undersøger omkostninger til energibesparelser i 2017

af: Soffi Hildebrand, 05-07-2018
Af: Colourbox

Energitilsynet planlægger at besøge otte energivirksomheder og efterfølgende flere, med henblik på at undersøge deres omkostninger til energibesparelser i 2017. 

Energitilsynet har meldt ud, hvordan de vil undersøge energivirksomheders omkostninger til energibesparelser for 2017. Til at påbegynde processen har Energitilsynet udvalgt otte energivirksomheder ud fra deres størrelse og geografiske lokation, hvorefter de vil tilse de øvrige energivirksomheder. 

Under disse kontrolbesøg vil der være fokus på at gennemgå virksomhedernes omkostninger, og derudover foretage stikprøver af bilag, bogføring samt selskabernes forretningsgange. Det primære formål med kontrolbesøgene er at sikre, at virksomhedens omkostninger på energispareområdet er berettigede og at regnskabsføringen er korrekt. 

Kamilla Thingvad, afdelingschef i Dansk Energi, byder Energitilsynet velkommen: "Fra branchens side ser vi meget positivt på, at tilsynet er styrket, og at ansvarsfordelingen er klar. Vores medlemmer, netselskaberne, vil gerne samarbejde om kontrollen, der er til gavn for alle parter"

Kilde: Dansk Energi

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.