Inspiration SKRIV UD

EUDP klar med 180 mio. kr. til energiteknologiske projekter

af: Soffi Hildebrand, 04-07-2018
Af: Colourbox

Energiteknologisk Udviklings- og Demonstrationsprogram (EUDP) står klar med 180 mio. kr. til nye energiteknologiske projekter, og du har nu mulighed for at sende en ansøgning afsted til EUDP. 

EUDP har en generel pulje, hvor der er op til 180 mio. kr. til rådighed. Derudover har EUDP to særpuljer, hvor den ene går til energieffektiv transport på 2,8 mio. kr, hvorimens den anden pulje går til mere energivenlig og energieffektiv produktion af olie og gas på 9,8 mio. kr. 

EUDP's pulje kan både tildeles projekter med samlede systemer, hvor flere teknologier indgår, og derudover løsninger, hvor allerede eksisterende produkter anvendes på andre måder. EUDP vil både støtte projekter som er klar til markedet og demonstrationsprojekter, samt projekter, der omfatter flere trin af teknologiens udvikling. 

Læs mere om selve ansøgningen på Energistyrelsens hjemmeside her. Der er ansøgningsfrist d. 7. september 2018 kl. 15:00.

Kilde: Energistyrelsen 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.