Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

Godt tilbud fra DANVAK: Kursus i commissioning

af: Dorte Nørregaard Larsen, 03-09-2018
Foto: Colorbox

Byggesager og afleveringsforretninger er blevet en kompliceret ting og flere og flere tyer til commissioning. Men hvad er det commissioning kan og hvad får du ud af det? Energiforum Danmarks medlemmer kan nu komme på DANVAKs commisionings-kursus med rabat.

På kurset får du trin-for-trin gennemgang af alle aktiviteter og dokumenter i Commissioning-processen til bygninger. Du får indblik i commissioning aktiviteter i alle byggeriets faser helt fra aftaler og kontrakter med alle interessenter til et år inde i driftsfasen. På kurset vil du deltage i at stille Commissioning-krav, planlægge, granske, teste og dokumentere. Kurset giver dig dermed praktisk kendskab til alle elementerne i Commissioning-processen. Kurset er opbygget i to moduler hver af to dages varighed.

Du kan læse mere om tid, sted og indhold her.

Og bruger du denne kode ved tilmelding: EFDK, får du som medlem af Energiforum Danmark samme pris som medlemmer af DANVAK.

 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.