Politik og regler SKRIV UD

I HØRING: Ændring af to bekendtgørelser om energimærkning

af: Dorte Nørregaard Larsen, 12-04-2018
Foto: Colorbox

Energistyrelsen har sendt udkast til ændring af to bekendtgørelser om energimærkning af bygninger og håndbog for Energikonsulenter i høring.

Forslaget indeholder en stramning af kravene til energimærkningsfirmaerne, fx. en ny bestemmelse, som giver mulighed for at påbyde ekstraordinært besøg fra de certificerende organer, der fører kontrol med energimærkningsfirmaerne . Derudover indeholder udkastet enkelte andre tilpasninger.

Samtidig har Transport-, Bygnings – og Boligministeriet meddelt, at de ændrer energifaktorerne i bygningsreglementet pr. 1. juli 2018. Energistyrelsen har derfor fundet anledning til at ændre bekendtgørelse om Håndbog for Energikonsulenter (HB2016), idet energifaktorerne har betydning for, hvilket energimærke en bygning kan opnå.

Se udkast til ændring af bekendtgørelser her:

Bekendtgørelse nr. 1027 af 29. august 2017 om energimærkning af bygninger

Bekendtgørelse nr. 1759 af 15. december 2015 om Håndbog for Energikonsulenter (HB2016)

Der er høringsfrist 9. maj og ønsker du at bidrage til Energiforum Danmarks hørinsvar, så kontakt sekretariatet, senest 3. maj.

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.