Politik og regler SKRIV UD

I HØRING: Ændring af varmeforsyningsloven

af: Dorte Nørregaard Larsen, 19-09-2018
Foto: Colorbox

Som opfølgning på energiaftalen, er en række ændringer af varmeforsyningsloven sendt i høring.

Det drejer sig bl.a. om:

  1. At ophæve kommunernes adgang til at pålægge nye forbrugerbindinger i form af tilslutnings- og forblivelsespligt for såvel eksisterende byggeri som nybyggeri i varmeforsyningsområder, hvor der inden den 2/1-2019 ikke allerede er pålagt forbrugerbindinger.

  2. At producenter, der leverer varme til et kollektivt varmeforsyningsanlæg ved brug af eldrevne varmepumper, skal kunne indregne et overskud i prisen på lige fod med anlæg basereret på vedvarende energikilder og industriel overskudsvarme.

  3. Endeligt foreslås der med lovforslaget nye bestemmelser om digital sagsbehandling, herunder digital selvbetjening på varmeforsyningslovens område, med henblik på at udmønte aftale om digitaliseringsklar lovgivning, som blev idgået i januar 2018 af Folketingets partier.


Du kan se høringsmaterialet her.

Der er høringsfrist 10. oktober og har du input til Energiforum Danmarks høringssvar, så hører vi gerne om det senest 5. oktober

 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.