SKRIV UD

Informationsmøde vedrørende finansering af nye energiløsninger i 2018

af: Soffi Hildebrand, 04-01-2018
Foto: Colourbox

EUDP, DI Energi, Dansk Energi, Innovationsfonden og ELFORSK inviterer til informationsmøde i Aarhus og København ultimo januar 2018 omhandlende finansiering af nye energiløsninger. 

En halv milliard danske kroner er i spil, når Innovationsfonden, EUDP og ELFORSK i 2018 udbyder muligheden for at opnå medfinansiering til nye effektive og vedvarende energiløsninger.

På informationsmødet kan du høre om, hvordan du søger støtte til forskning, udvikling, demonstration og markedsmodning af nye teknologier og grønne løsninger. Du får ligeledes mulighed for at møde andre virksomheder, som sætter fokus på udvikling af ny energiteknologi og fortæller om deres projekterfaringer.

Kom og netværk, mens du bliver klogere på mulighederne for at få offentlig medfinansiering til energirelaterede projekter.

Informationsmødet vil finde sted på nedenstående adresse og dato:

Tirsdag d. 30. januar 2018 hos Vestas, Hedeager 42, 8200 Skejby

Onsdag d. 31. januar 2018, Pakhus 47, Sundkaj, Københavns Nordhavn, 2100 Kbh. Ø.

Tilmelding til informationsmødet foregår igennem nedenstående link. Der er ingen tilmeldingsfrist men en øvre begrænsning på antallet af deltagere. Tilmelding foregår efter først-til-mølle princip, hvorfor vi anbefaler, at man tilmelder sig hurtigst muligt.

læs mere her.

Kilde: Energistyrelsen 

 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.