Inspiration SKRIV UD

LED-lys skaber energieffektiv trafik

af: Rebecca Holck Rosenberg, 06-09-2018
Kilde: PremiumLight Pro

LED-belysning af veje kan give et stort potentiale for energibesparelser. Det oplyser EU-projektet PremiumLight Pro, som har til formål at fremme høj energieffektivitet og lyskvalitet.

PremiumLight Pro har i den forbindelse udgivet en vejledning for vejbelysning, som skal være en hjælp til at vælge den bedste og mest energieffektive vejbelysning og hæve kvaliteten af vejbelysningen.

Hertil er LED-belysning en særlig prioritet, som også er en teknologi, der udvikler sig meget hurtigt, når dette kommer til både energieffektivitet og lysstyring. Det giver mulighed for at tilpasse vejbelysningen til belysningsbehov og trafikforhold. Det skriver PremiumLight Pro i deres nye vejledning.

Vejledningen henvender sig især til medarbejdere, der indkøber belysningssystemer, beslutningstagere, installatører og ansvarlige for drift og renovering af belysning, men kan også bruges af designere og planlæggere, entreprenørfirmaer, energirådgivere og konsulenter.

I vejledningen kan man gennem eksempler, kvalitetskriterier og gode råd finde svar på den mest energieffektive vejbelysning.

På PremiumLight Pro’s hjemmeside er der tilbud om undervisning, database for gode LED-produkter og eksempler på god praksis.

Læs vejledningen:

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.