Inspiration SKRIV UD

Ny digital lærebog om energi og indeklima

af: Soffi Hildebrand, 17-09-2018
Af: Colourbox

Maskinemesterskolen København, DTU og øvrige eksperter har, med støtte fra Dansk Energis ELFORSK-pulje, netop udviklet en digital lærebog tiltænkt maskinemester- og ingeniørstuderende, som kan få tværfaglig og opdateret viden. 

Arne Jakobsen fra Maskinemesterskolen København forklarer til ELFORSK, hvorfor der var et behov, for at udvikle lærebogen: 

- Vi kan konstatere, at energiforbruget i bygninger typisk er højere end beregnet, og at indeklimaet ofte er dårligere, end det burde være. Samtidig ligger vi inde med meget viden og en række rigtig gode teknologiske muligheder

Lærebogen henvender sig som sagt til maskinemester- og ingeniørstuderende, men kan ligeledes anvendes som efteruddannelse blandt kollegaer.

Arne Jacobsen argumenterer for, at tværfaglighed kan skabe et bedre indeklima og lavere energiforbrug: 

- Lærebogen dækker en tværfaglighed, som de færreste har. Det her handler ikke om at opfinde noget nyt, men om at skabe et samspil mellem alle de gode løsninger, der er på markedet. 

Konsulent Dorte Lindhom fra Dansk Energis ELFORSK-pulje forklarer, hvordan lærebogen bygger bro mellem forskning og udvikling samt erfaringer fra erhvervslivet: 

Fremtidens kolleger bliver dermed undervist ud fra den nyeste viden inden for energi- effektivisering i bygninger. Det er vi rigtig glade for, fordi ’viden i anvendelse’ er et af vores mål med programmet.

Du kan hente hele lærebogen eller blot enkelte kapitler her. - Vores ambition er at rette, opdatere og forbedre lærebogen løbende, så feedback er velkommen, fortæller Arne Jakobsen til ELFORSK. 

Kilde: ELFORSK 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.