Inspiration SKRIV UD

Ny version af CTS-opslagsværk er klar

af: Soffi Hildebrand, 09-01-2018
Foto: Colorbox

Nu er den anden udgave af Trends lommebog "CTS-Guide - for professionelle slutbrugere" netop lanceret. CTS-Guiden er et anvendeligt arbejdsredskab tiltænkt driftsmedarbejdere.

I 2015 udgav Trend CTS-Guiden til driftsmedarbejdere, som et nemt og hurtigt tilgængeligt opslagsværk. Siden lanceringen i 2015 er CTS-Guiden blevet genoptrykt flere gange og er nu klar i en ny opdateret udgave. 

CTS-Guiden er en praktisk guide, der på en overskuelig måde er opbygget omkring en lang række gode råd, tips og anbefalinger til driftsmedarbejderne inden for tre nøgleområder: Design & planlægning af nye CTS-anlæg, drift & optimering af eksisterende CTS-anlæg samt udbygning & forbedring af nuværende CTS-anlæg. Søren Eriksen, E&ES Partner Channel Country Manager, fortæller: "Vi ønsker at have en åben vidensdeling med markedet og kunderne. Vi tror på, at brugerinvolvering, dialog og uddannelse er vejen frem, når målet er at opnå succesfuld systemintegration i bygninger og dermed sikre, at CTS-anlæg og bygningsautomatik rent faktisk virker efter hensigten og retfærdiggør kundernes investeringer”.

Ydermere er CTS-Guiden et godt supplement til online portalen cts-rådgiverforum.dk. På cts-rådgiverforum.dk kan brugerne bl.a. anvende et søge- og redigerbart BIPS paradigme med Trends generelle kommentarer. Brugeren kan nemt og hurtigt tilpasse BIPS paradigmet, så det bliver målrettet det specifikke projekt.

 

 

 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.

Energiwiki.dk

Danmarks største online videnbank om rationelle energibesparelser. Du finder råd, vejledninger og dokumenterede løsninger inden for planlægning, implementering, drift og modificering
Mere »