Inspiration SKRIV UD

Ny version af CTS-opslagsværk er klar

af: Soffi Hildebrand, 09-01-2018
Foto: Colorbox

Nu er den anden udgave af Trends lommebog "CTS-Guide - for professionelle slutbrugere" netop lanceret. CTS-Guiden er et anvendeligt arbejdsredskab tiltænkt driftsmedarbejdere.

I 2015 udgav Trend CTS-Guiden til driftsmedarbejdere, som et nemt og hurtigt tilgængeligt opslagsværk. Siden lanceringen i 2015 er CTS-Guiden blevet genoptrykt flere gange og er nu klar i en ny opdateret udgave. 

CTS-Guiden er en praktisk guide, der på en overskuelig måde er opbygget omkring en lang række gode råd, tips og anbefalinger til driftsmedarbejderne inden for tre nøgleområder: Design & planlægning af nye CTS-anlæg, drift & optimering af eksisterende CTS-anlæg samt udbygning & forbedring af nuværende CTS-anlæg. Søren Eriksen, E&ES Partner Channel Country Manager, fortæller: "Vi ønsker at have en åben vidensdeling med markedet og kunderne. Vi tror på, at brugerinvolvering, dialog og uddannelse er vejen frem, når målet er at opnå succesfuld systemintegration i bygninger og dermed sikre, at CTS-anlæg og bygningsautomatik rent faktisk virker efter hensigten og retfærdiggør kundernes investeringer”.

Ydermere er CTS-Guiden et godt supplement til online portalen cts-rådgiverforum.dk. På cts-rådgiverforum.dk kan brugerne bl.a. anvende et søge- og redigerbart BIPS paradigme med Trends generelle kommentarer. Brugeren kan nemt og hurtigt tilpasse BIPS paradigmet, så det bliver målrettet det specifikke projekt.

 

 

 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.