Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

Nyt magasin klar

af: Soffi Hildebrand, 20-04-2018
Colourbox

Energiforum Danmarks nye digitale magasin er netop ude i dag. Temaet for dette nummer er energiomstilling, men der er også andre spændende artikeer og en helt ny artikelserie om rådhusbyggeri

Som altid indeholder vores digitale magasin en række temaartikler. Denne gang kan du blandt andet læse om vinderen af Energi og miljøprisen 2018, nemlig Nordhavn Energylab, der skriver om deres spændende projekt, et konditag med batterikapacitet, og deres tanker for fremtiden. Derudover kan du læse om udviklingen indenfor el- og hybridbiler, hvor Volvo, FDM og Transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen har tilføjet deres synspunkter på sagen. 

Artikelserien om rådhusbyggeri starter i Viborg, hvor bæredygtighed er indtænkt i byggeriet lige fra start til slut. Vi vil i løbet af året bringe artikler, der handler om andre rådhuse. 

Derudover indeholder magasinet en række almindelige artikler, hvor du blandt andet kan læse om intelligente brusere og vandhaner på Politiskolen i Brøndby og lys som et læringsredskab fra Ballerup-projektet. 

Du kan finde det digitale magasin her eller downloade Energiforum Danmarks app (EFDKnyt) på App Store eller på Google Play. 

God læselyst fra os i Energiforum Danmark. 

 

 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.