Inspiration SKRIV UD

Større EUDP-midler muliggøre flere energiteknologiske projekter

af: Soffi Hildebrand, 29-01-2018
Af: Colourbox

En større EUDP-pulje er resultatet af regeringens mål for grøn omstilling. Første ansøgningsrunde er netop offentliggjort, hvor innovative projekter opfordres til at sende deres ansøgning ind.

Energiteknologisk Udviklings- og Demonstrationsprogram (EUDP) er en offentlig tilskudsordning, som støtter "udvikling og demonstration af ny energiteknologi" citeret fra Energistyrelsen. EUDP har nu åbnet op for årets første ansøgningsrunde. Fristen for denne udløber fredag d. 2. marts 2018 kl. 15:00. 

Grundet regeringens målsætning for den grønne omstilling er EUDP's bevilling til innovative projekter øget "med ca. 80 mio. kr. til ca. 400 mio. kr. i 2018" og "frem mod 2020 forventes bevillingen at stige yderligere til op mod 560 mio. kr." citeret fra Energistyrelsen. I årets første ansøgningsrunde vil der udbydes op til 230 mio. til udvalgte projekter med forskellige teknologiske perspektiver på den grønne omstilling. Den anden og sidste ansøgningsrunde finder sted i efteråret 2018. 

Derover udbydes der to særpuljer herunder; 8 mio. kr. til projekter om energieffektiv transport, og 9,8 mio. kr. til projekter om miljøvenlig og energieffektiv produktion af olie og gas.   

Ønsker du at få nogle gode råd til ansøgningen, så læs mere om det på Energistyrelsens hjemmeside her.

Kilde: Energistyrelsen. 

 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.