Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

Biggest hits: Det så vi på i 2018

af: Rebecca Holck Rosenberg, 04-01-2019
Kilde: Colourbox

Et nyt år er begyndt, men mens vi venter på Energiforum Danmarks magasins særnummer, der udgives 11. januar, tager vi et blik tilbage på de artikler, I læste flest gange i Energiforum Danmarks magasiner.

April: Indbyggede solceller har fart på

Markedet for solceller er dødt. Den fordom gjorde Energiforum Danmark op med i en artikel om indbyggede solceller i magasin-udgivelsen i april. Tricket er, at de er usynlige på facaden.

Læs artiklen her

Juni: Funktionsafprøvning, performancetest og commissioning-proces: Hvad er hvad?

Med det nye bygningsreglement, BR18, blev det et krav at funktionsafprøve bygninger. Derfor var det i Energiforum Danmarks juni-udgivelse tid til en opklaring af, hvad de forskellige test-begreber egentlig bestod af. Kan du huske forskellene?

Læs artiklen her

September: Energirenovering af private boliger – med kommunen som katalysator

Energitjek til en brøkdel af den reelle pris, klimauddannelse og inspirationshistorier. I september-udgivelsen af Energiforum Danmarks magasin bragte vi en artikel om, hvordan de i Helsingør Kommune forsøger at skubbe til energirenoveringen i kommunen.

Læs artiklen her

November: Dataanalyse og antropologi skaber sunde etageboliger

I november satte Energiforum Danmark fokus på indeklimaet i bygninger. I Gladsaxe Kommune bliver indeklima og energirigtighed sat lig hinanden i et nyt projekt, der handler om renovering af etageboliger gennem analyser af beboernes adfærd.

Læs artiklen her

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.