Handlingstank for bygninger og bæredygtighed

Inspiration SKRIV UD

Building Green stiller sig i spidsen for bæredygtige byggefællesskaber

af: Cecilie Holm Arentoft, 15-08-2019
Tid til netværk til Building Green 2018 i Forum. Kilde: Building Green

Der er brug for stærke fællesskaber, hvis vi skal bremse klimakrisen, lyder det fra Building Green. Energiforum Danmark tager aktivt del i fællesskabet med Learning Session om, hvorfor bæredygtigt byggeri er intelligent.

Hvis vi ikke får reduceret vores udledninger af CO2 markant over de næste 10-15 år, står vi over for en klimakrise med temperaturstigninger på 1,5 grad og over. Det har FN’s Klimapanel slået fast i en rapport, der bygger på mere end 7000 forskningsresultater.

Byggebranchen er en af de helt store syndere med næsten 50% af al CO2 udledning på globalt plan. Hvis vi skal vende udviklingen, kræver det samarbejde, lyder det fra Building Green, der derfor har sat bæredygtige fællesskaber øverst på programmet:

  • Der er brug for fælles handling på tværs af fagområder og virksomheder. Derfor skruer vi op for fællesskaberne i år, så branchen kan etablere de samarbejder, der skal til for at skabe reel forandring. Så hvis du mener noget med bæredygtighed, må og skal du lægge vejen forbi Forum i år. Der er ingen tid at spilde, lyder det fra Building Greens programleder Sarah Elhauge.

 

Bæredygtigt byggeri er intelligent

Energiforum Danmark er tilhængere af Building Greens budskab om, at vi bliver stærkere af vidensdeling og samarbejde på tværs af fagområder og virksomheder.

På messen får du mulighed for at lægge vejen forbi Energiforum Danmarks Learning Session, som finder sted d. 30/10 kl. 15.30-16.30. Her bliver du klogere på, hvorfor Business Intelligence og IOT bør være en integreret del af driften i det bæredygtige byggeri. Det giver nemlig værktøjer til konkrete handlinger på alle niveauer i organisationen, fra økonomidirektøren til driftsfolkene.

De håndgribelige og øjeblikkelige resultater af forbruget, som den datadrevne tilgang til bygningsdrift giver, sikrer nye muligheder for en mere aktiv handling på energieffektivisering og bedre komfort i vores bygninger. Så kom med, og bliv klogere på, hvordan man med data kan komme væk fra de kedelige afrapporteringer og regneark, til en mere direkte visualisering af brug og forbrug.

 

Klimalov som det helt store fællesskab

På Building Green vil den nye klimalov klimalov blive diskuteret intenst på og uden for scenen. Hvor stor indflydelse den nye lov får på byggebranchen er endnu uvist, men den vil helt sikkert give dønninger langt ind på byggepladsen.

  • Hvad enten du er stor eller lille spiller i branchen, rådgiver eller udførende, ejendomsudvikler eller bygherre, så er der viden og netværk at hente på Building Green. Så kom og støt op om fællesskabet. Vi har plads til alle, der vil bygge bæredygtigt, slutter Sarah Elhauge.

Building Green slår dørene op i Forum den 30. - 31. oktober til årets største grønne byggeevent. Det er 9. gang, Building Green afholdes i København. Hold øje med programmet når det lander i uge 34.

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.