Energibesparelser SKRIV UD

Den grønne omstilling bliver milliarder af kroner billigere med energieffektivisering

af: Dorte Nørregaard Larsen, 10-10-2019
Foto: Colorbox

Hvis man skal tro branchesamarbejdet Synergi, er det en fejl hvis du tror at klimaet alene reddes af færre bøffer og flere vindmøller. Hvis vi skal komme i mål med klimamålsætningerne omkostningseffektivt er en massiv indsats for energieffektivisering nødvendig.

Det synspunkt vil direktør for Synergi Katrine Bjerre Eriksen, slå et slag for på Energiforum Danmarks Netværkskonference d. 7/11. Hun udtaler til Energiforum Danmark:

" Hvis vi ensidigt fokuserer på at fremme udbygningen af vores grønne forsyning, så bliver den grønne omstilling uoverskueligt dyr, 120-160 mia. kr. dyrere, end hvis vi kombinerer grøn forsyning med en målrettet indsats for energieffektivisering. Og det bedste er , at teknologien findes i dag, og vi kan gå i gang allerede i morgen"

Du kan høre Katrine Bjerre Eriksen uddybe disse synspunkter på Netværkskonferencen 7/11, hvor hun også kommer med en række konkrete bud på hvordan vi kommer i gang.

Du kan finde program og tilmelding til Netværkskonferencen her.

 Katrine Bjerre Eriksen, Synergi (Foto: Synergi)

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.