Energibesparelser SKRIV UD

Den grønne omstilling bliver milliarder af kroner billigere med energieffektivisering

af: Dorte Nørregaard Larsen, 10-10-2019
Foto: Colorbox

Hvis man skal tro branchesamarbejdet Synergi, er det en fejl hvis du tror at klimaet alene reddes af færre bøffer og flere vindmøller. Hvis vi skal komme i mål med klimamålsætningerne omkostningseffektivt er en massiv indsats for energieffektivisering nødvendig.

Det synspunkt vil direktør for Synergi Katrine Bjerre Eriksen, slå et slag for på Energiforum Danmarks Netværkskonference d. 7/11. Hun udtaler til Energiforum Danmark:

" Hvis vi ensidigt fokuserer på at fremme udbygningen af vores grønne forsyning, så bliver den grønne omstilling uoverskueligt dyr, 120-160 mia. kr. dyrere, end hvis vi kombinerer grøn forsyning med en målrettet indsats for energieffektivisering. Og det bedste er , at teknologien findes i dag, og vi kan gå i gang allerede i morgen"

Du kan høre Katrine Bjerre Eriksen uddybe disse synspunkter på Netværkskonferencen 7/11, hvor hun også kommer med en række konkrete bud på hvordan vi kommer i gang.

Du kan finde program og tilmelding til Netværkskonferencen her.

 Katrine Bjerre Eriksen, Synergi (Foto: Synergi)

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.