Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

”Det vigtigste for mig er netværket”

af: Rebecca Holck Rosenberg, 19-02-2019
Kilde: Arkiv

For andet år i træk har Alexandar Laumann, som er energirådgiver i Randers Kommune, været først til tasterne, når det gælder tilmelding til Energiforum.

I Energiforum Danmark har vi derfor spurgt, hvad det er, der trækker Alexandar Laumann til konferencen.

Du er for andet år i træk den først til at tilmelde dig Energiforum. Hvorfor er du så hurtigt ude for at tilmelde dig til konferencen?

– Jeg har siden 2009 været ansat i Skive kommune, og ganske hurtigt blev jeg en del af Energiforum Danmark, fordi de i afdelingen mente, at det var vores vigtigste netværk.

Siden 1. oktober 2018 har Alexandar Laumann været ansat i Randers Kommune.

 – Jeg står for at tilmelde os arrangementer, og når vi ved, at vi skal afsted til Energiforum, så er det jo at få sendt tilmeldingen afsted. Vi har det jo alligevel stående i kalenderen allerede året i forvejen.

Hvad ser du mest frem til på Energiforum 2019?

– Det er det hele! Gode oplæg med fagligt indhold, messestandene og det gode netværk med kolleger fra andre kommuner, producenter og leverandører.

– Noget af det vigtigste for mig er netværket, hvor vi får mødt hinanden og delt erfaringer.

Hvilke workshops er du tilmeldt?

– Jeg er tilmeldt workshop 3: Efter ESCO – Et kig på fremtidens samarbejdsformer. Randers Kommune er langt bagefter med energiforbedringer, og derfor skal vi have fundet den rigtige løsning til, hvordan vi kommer bedst i mål i første forsøg. Jeg er ikke den store tilhænger af ESCO-løsninger, og derfor er dette modul interessant for at se, hvad der er ”in” lige nu.

Alexandar Laumanns primære opgave som energirådgiver i Ejendomsservice i Randers Kommune er at støtte kommunens bygningsfolk til at få fundet de mest energirigtige løsninger og hjælpe med teknisk vedligehold.

– Jeg er også tilmeldt workshop 5: Er jeres organisation dataparat? Randers Kommune har ikke dataopsamling, og det er vigtigt, at vi får fundet den rigtige løsning i første forsøg – eller rettere fjerde forsøg.

Hvilke oplæg og sessioner ser du mest frem til?

– Jeg ser meget frem til Session 3B om cirkulær økonomi (onsdag d. 6. marts, red.). I Randers Kommune er vi gået i gang med at undersøge mulighederne for at implementere cirkulær økonomi. Jeg er med i arbejdsgruppen for at se på opgaven med byggetekniske øjne, så det bliver spændende at se, hvad jeg kan få med hjem på netop dette område.

Energiforum 2019

Du kan læse mere om Energiforum 2019’s workshops og oplæg i konferenceprogrammet, som du finder i Energiforum Danmarks særmagasin for Januar 2019 her. Du kan tilmelde dig frem til 26. februar her.

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.