Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

Energiforum Danmarks Netværkskonference 2019

af: Dorte Nørregaard Larsen, 20-08-2019
Grafik: Energiforum Danmark

Netværkskonference 2019 – 7. november på B&Ws pladeværksted på Refshaleøen i København

Aldrig har vi haft så let adgang til så mange data. Data peger på, at der er behov for handling, hvis vi skal nå vores klimamål, og al data peger på, at det er nødvendigt. Men alligevel tøver beslutningstagerne med at investere i energieffektivisering og energieffektiv drift, og de sikre og velkendte løsninger vælges ofte frem for de grønne løsninger.

Hvordan får vi det fulde udbytte af vores data og kommer fra data til handling?

Netværkskonferencen foregår i B&Ws gamle pladeværksted på Refshaleøen i København. Her er der utraditionelle lokaler og inspirerende rum med god plads til dialog. Pauserne foregår i den gamle værkstedshal, og her kan du blandt plantevægge, ved brændeovnen og ”på scenen” møde en række dedikerede sponsorer, der gerne vil krydre pausen med faglig debat om ”data og handling” i praksis.

Programmet i detaljer ligger ikke klar endnu, men du kan allerede nu glæde dig til:

Fra data til handling – nye perspektiver. Hør bl.a. Ida Auken (MF for Radikale Venstre) fortælle om de politiske perspektiver og Katrine Bjerre Eriksen fra Synergi og Grøn Logik præsentere industrien og byggebranchens perspektiver.

Energi, klima og innovation. Vi møder de tre nominerede til innovationsprisen 2019 og deltagere og dommere stemmer på deres favoritter. Vi har også inviteret Tommy Ahlers (MF for venstre) til at fortælle om klimaudfordringer, innovation og iværksætteri.

Fra data til handling - Tre faglige spor

Om eftermiddagen er der mulighed for at vælge mellem 3 faglige spor. De tre spor gentages to gange, så du har mulighed for at deltage i to ud af tre. Du vælger selv, ved tilmelding, hvilket spor du foretrækker. De tre faglige spor er:

  1. Indeklimastrategier. Hvordan af indeklima- og energidata støtter processen med at prioritere og sammensætte tiltag i en indeklimastrategi
  2. Energiledelse. Cases fra Lego og Aarhus kommune, der viser hvordan data understøtter energiledelse og skaber resultater
  3. Den svære kommunikation. Inspiration til hvordan du kommunikerer data, så de skaber grundlag for handling

Det detaljerede program følger, følg med og se tilmelding HER

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.