Handlingstank for bygninger og bæredygtighed

Inspiration SKRIV UD

Installationskonferencen 2019 – skal du med?

af: Soffi Hildebrand, 14-10-2019
Af: Danvak

På Danvaks Installationskonference kan du få overblik over, hvad der sker i byggebranchen lige nu, og hvad fremtiden byder på. Konferencen afholdes i Aarhus den 6. november 2019.

Installationsbranchen er i spændende udvikling indenfor HVAC, indeklima og energi, men der er en række udfordringer i eksisterende bygninger, som skal løses. Konferencen vil blandt andet debattere temaer som samarbejde i store byggeprojekter, den nye indikator for energistyring, energiadfærd, energiforsyningen og elektrificering samt økonomi omkring ventilationsanlæg.

Konferencen er for dig, som har praktisk erfaring med projektering, rådgivning, installation eller drift af tekniske anlæg i byggeriet, og som ønsker inspiration til energi, ventilation, vand, varme eller køl.

Udover at netværke med andre i branchen, har du mulighed at besøge en mindre udstilling på konferencen, hvor udvalgte leverandører i branchen vil præsentere deres produkter.

Som medlem af Energiforum Danmark kan du deltage i konferencen til medlemspris. Du skal blot anvende rabatkoden - efdk - under tilmeldingen. 

Læs mere om programmet og tilmeld dig konferencen her.

Hvor: Helnan Marselis Hotel, Strandvejen 25, 8000 Aarhus C.

Hvornår: onsdag den 6. november 2019 kl. 09:00 til 16:30.

Kilde: Danvak 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.