Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

Jagten er indledt på årets løsning til fremtidens grønne omstilling

af: Rebecca Holck Rosenberg, 07-05-2019
Kilde: Arkivfoto

Igen i år uddeler Energiforum Danmark Innovationsprisen for ny teknologi, nye byggematerialer og samarbejdsformer eller andet, der kan hjælpe foreningens medlemmer i det daglige arbejde med bæredygtig energiudnyttelse og hen mod visionen om et fossilfrit samfund.

Og nu indkalder Energiforum Danmark forslag til, hvem der skal være de tre nominerede til Energiforum Danmarks Innovationspris.

Sidste år spændte nomineringerne til Innovationsprisen bredt i forhold til teknologier og produkter. Ifølge formand Lars Thygesen handler Innovationsprisen nemlig om at finde virksomheder, der ser den grønne omstilling på en ny måde, og det kan findes i mange forskellige faconer.

- Vores fokus, når vi vælger nomineringerne til Innovationsprisen, ligger i dagligdagens problematikker for dem, der arbejder med den grønne omstilling. Nomineringerne sidste år viser, at den bedste teknologi ikke nødvendigvis er raket-videnskab, men handler om at se tingene på en ny måde, der gør det lettere, billigere og mere motiverende at være del af den grønne omstilling, fortæller Lars Thygesen.

Sidste år gik Energiforum Danmarks Innovationspris til Vitani’s IoT Server, som er en cloudløsning, der giver mulighed for at opsamle ægte IoT-data til sine klassiske EMS eller CTS/BMS-systemer uanset produkt eller IoT-netværk.

Til hyldest og inspiration

Innovationsprisen fungerer både som en hyldest til innovativt arbejde med den grønne omstilling og et udstillingsvindue for nye koncepter, teknologier og produkter, der er på vej på markedet.

På Energiforum Danmarks årlige Netværkskonference, som i år foregår d. 7. november, får de tre nominerede til prisen, der bliver valgt af bestyrelsen, taletid. Det er også til Netværkskonferencen at et dommerpanel og publikum vælger en vinder.

- I Energiforum Danmark ønsker vi at sætte fokus på nye løsninger, der understøtter energibesparelser og omstillingen til intelligent energianvendelse. Vi vil derfor gerne hylde de spændende ideer, koncepter og produkter blandt vores medlemmer og medvirke til, at disse udbredes i branchen generelt, siger Lars Thygesen og fortsætter:

- Med Innovationsprisen sætter vi samtidig en streg under, at Energiforum Danmark er Danmarks førende mødested for vidensdeling for energiprofessionelle.

Hvis du vil vide mere om prisen, og hvordan man indstiller koncepter, ideer eller produkter til nominering, så læs mere her: https://www.energiforumdanmark.dk/foreningen/energiforum-danmarks-innovationspris/.

 

 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.