Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

”Kurset har givet mig nogle gode værktøjer til planlægning og afholdelse af møder”

af: Soffi Hildebrand, 12-08-2019
Kilde: Arkivfoto

Fie Pedersen roser kurset ”Engagerende og effektive møder”, som har givet hende en række værktøjer til at skabe gode møder og engagerende deltagere.

Fie Pedersen er rådgivende ingeniør hos GH Energi & Rådgivning, og derudover er hun også formand for Energiforum Danmarks lokalgruppe i Region Hovedstaden.

Kurset har givet Fie Pedersen en række færdigheder, som vil hjælpe hende fremadrettet:

- Jeg kan varmt anbefale kurset til andre, som gerne vil dygtiggøre sig i forhold til planlægning og eksekvering af møder, siger Fie Pedersen og fortsætter: 

- Kurset giver både træning og værktøjer, og skaber dermed en god base for ens fremtidige arbejde med mødeplanlægning, herunder hvad der er med til at skabe de bedste rammer og et godt møde.

Ny viden anvendt i praksis

På kurset får du styrket dine kompetencer inden for mødedesign og mødeledelse, hvor du får inspiration og metoder til at afholde attraktive og effektive møder og processer i din virksomhed.

Du bliver samtidig klædt på til at styrke din vidensdeling og dine professionelle relationer både i Energiforum Danmark og i din egen virksomhed.

Fie Pedersen har anvendt erfaringerne fra kurset i hendes professionelle virke. 

- Jeg har anvendt det, jeg har lært i forbindelse med planlægning af interne møder i vores virksomhed, samt i forbindelse med kundemøder og ved arrangementer i Energiforum Danmark.

Og hun mener, at mange kan få gavn af kurset:

- Alle der i forbindelse med deres arbejde planlægger eller afholder både større eller mindre møder eller arrangementer, kan få stor gavn af kurset, siger Fie Pedersen.

Praktisk om kurset

Kurset ”Engagerende og effektive møder” er inddelt i to moduler. Første model finder sted den 5. og 6. november 2019, og andet og sidste modul løber af stablen den 10. juni 2020.

Du skal være medlem af Energiforum Danmark for at kunne deltage i kurset. Du kan både tilmelde dig og læse mere om arrangementet, samt blive medlem af Energiforum Danmark her.

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.