Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

Living Better er indstillet til Innovationsprisen

af: Soffi Hildebrand, 23-05-2019
Foto: Horn Group ApS. Grafik: Energiforum Danmark

Den grønne og bæredygtige energi- og indeklimaløsning, Living Better, er netop indstillet til Energiforum Danmarks Innovationspris 2019. Løsningen kombinerer Ventilationsvinduer med udsugningspumper fra IKM, som sikrer det gode indeklima og en bedre udnyttelse af energien.

Den første indstilling til Energiforum Danmarks Innovationspris er netop fundet.

Horn Group har udviklet Living Better, som anvender intelligente Ventilationsvinduer, der konstant forsyner boligen med frisk forvarmet luft. I bygningen etableres samtidig aftræk i de forurenede rum fx køkkenet og badeværelset, hvorefter IKMs effektive udsugningsvarmepumpe kontinuerligt indfanger aftræksluften.

Løsningen skaber hermed et bedre indeklima i boligen og energien i luften udnyttes til varmt vand og brugsvarme. Du kan læse mere om Living Betters tekniske specifikationer, resultater, målgrupper og endelig hvordan løsningen bidrager til den grønne omstilling her.

Du kan indstille et produkt, løsning eller koncept til Innovationsprisen her. Gør det i god tid, således flere får muligheden for at læse om din innovative idé. Energiforum Danmark uddeler Innovationsprisen på Netværkskonferencen den 7. november 2019.

Kilde: Horn Group ApS. 

 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.