Handlingstank for bygninger og bæredygtighed

Inspiration SKRIV UD

NEXT STEP: Fra sensationelt klimavalg til klimahandling i hverdagen – hvordan får vi alle danskere med?

af: Cecilie Holm Arentoft, 07-08-2019
Foto: Dansk Energi

Kom med d. 9. september, når Dansk Energi, TEKNIQ Arbejdsgiverne og Autobranchen Danmark inviterer til klimadebat. Find ud af, hvordan vi får danskerne til at vælge at køre i grønne biler og bruge grøn energi. For hvordan fastholder vi danskernes klimabegejstring samtidig med, at de i stigende grad vil kunne mærke klimakampen i deres egen hverdag?

I år blev året, hvor vi for første gang fik et grønt valg. Aldrig har klima fyldt så meget i debatten og i folks bevidsthed, og der er bred enighed om, at Danmarks CO2-udledning skal reduceres markant.

Som det fremgår af Dansk Energi, er Danmark heldigvis allerede et foregangsland, når det kommer til den grøn energi.

Derfor handler NEXT STEP i klimakampen ikke om, hvordan vi får flere vindmøller og solceller. Debatten kommer i stedet til at vedrøre, hvad der sker, når klimakampen går ind og påvirker danskernes private liv og vaner, for danskerne skal selv aktivt træffe en række valg, hvis deres energiforbrug skal blive klimavenligt. 

Men hvilken rolle spiller politikerne her? Hvad kan de gøre for, at de grønne valg, som oftest er dyre eller besværlige, bliver nemmere for den enkelte person at træffe? Hvad virker bedst, hvis danskernes energiforbrug i boliger og transportmidler skal bidrage til en ny klimalov?

Dansk Energi, TEKNIQ Arbejdsgiverne og Autobranchen Danmark inviterer til en spændende klimadebat med mulighed for at høre repræsentanter fra Christiansborg, erhvervsliv og tænketanke. Ved ankomst vil der være en let frokost, og til slut i arrangementet vil der være vin og mulighed for netværk. Det fulde program og tilmelding foregår her på Dansk Energis hjemmeside.

Dato: 9. september 2019

Sted: Mogens Dahls Koncertsal, Snorresgade 22, 2300 København S

Pris: Gratis. Ved afbud efter 6. september kl. 12:00 og ved no-show opkræver vi gebyr på kr. 500,- + moms.

Varighed: Kl. 12:00-17:00

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.