Energibesparelser SKRIV UD

Sådan kan du energieffektivisere din virksomhed

af: Soffi Hildebrand, 02-05-2019
Foto: Colourbox

Energistyrelsen har offentliggjort en række temasider om energieffektivisering, og erfaringerne herfra er målrettet fremstillings- og produktionsvirksomheder.

Mange danske virksomheder har et stort potentiale for at energieffektivisere. Derfor har Energistyrelsen udarbejdet syv temasider, bestående af en række eksempler og nye vejledninger, der kan hjælpe fremstillings- og produktionsvirksomheder med at spare på energien.

Energistyrelsen har blandt andet indsamlet erfaringer med energieffektivisering inden for energiledelse og medarbejderinddragelse, ventilations- og udsugningsanlæg, varmegenvinding og udnyttelse af overskudsvarme samt LEAN og produktivitet. Læs om alle erfaringerne her. 

Sparenergis hjemmeside kan du finde temasiderne, guides og vejledninger til, hvordan du kan komme i gang med at spare på energien i din virksomhed. Yderligere kan du søge inspiration hos andre virksomheder, hvor du kan se, hvordan de har grebet deres projekter an.

Kilde: Energistyrelsen

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.