Energibesparelser SKRIV UD

Sådan kan du energieffektivisere din virksomhed

af: Soffi Hildebrand, 02-05-2019
Foto: Colourbox

Energistyrelsen har offentliggjort en række temasider om energieffektivisering, og erfaringerne herfra er målrettet fremstillings- og produktionsvirksomheder.

Mange danske virksomheder har et stort potentiale for at energieffektivisere. Derfor har Energistyrelsen udarbejdet syv temasider, bestående af en række eksempler og nye vejledninger, der kan hjælpe fremstillings- og produktionsvirksomheder med at spare på energien.

Energistyrelsen har blandt andet indsamlet erfaringer med energieffektivisering inden for energiledelse og medarbejderinddragelse, ventilations- og udsugningsanlæg, varmegenvinding og udnyttelse af overskudsvarme samt LEAN og produktivitet. Læs om alle erfaringerne her. 

Sparenergis hjemmeside kan du finde temasiderne, guides og vejledninger til, hvordan du kan komme i gang med at spare på energien i din virksomhed. Yderligere kan du søge inspiration hos andre virksomheder, hvor du kan se, hvordan de har grebet deres projekter an.

Kilde: Energistyrelsen

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.