Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

Sæt dagsordenen i branchen og bliv synlig i netværket

af: Rebecca Holck Rosenberg, 16-05-2019
Kilde: Arkivfoto

Få indflydelse på dialogen, og vær med til at sætte dagsorden i branchen.

Energiforum Danmark giver dig som medlem af foreningen styrket mulighed for at præge netværket i et målrettet kursus med i engagerende og effektiv mødeafholdelse.

– En af styrkerne ved Energiforum Danmark er jo, at vi samler branchen og på tværs kommer med løsninger til den grønne omstilling, fortæller formand Lars Thygesen om kursets formål.

Med to-modulkurset med start i november 2019 bliver du klædt på til at styrke din videndeling og dine professionelle relationer både i Energiforum Danmark og i din egen virksomhed.

Få mere ud af Energiforum Danmark

Kurset giver dig stærke værktøjer inden for mødedesign og mødeledelse og coaching i mødefacilitering.

Det giver dig de bedste forudsætninger i at tage aktivt del i Energiforum Danmarks netværksmøder, arrangementer og workshops, hvor du som medlem af Energiforum Danmark kan være med til at sætte dagsordenen.

Samtidigt kan du også bruge det, du lærer på kurset, til at skabe værdi i din egen virksomhed med kompetencer inden for mødeledelse, relationer og netværksarbejde.

– Jeg deltog på kurset for at blive mere bevidst om hvordan man skaber et godt møde. Jeg har fået en masse gode værktøjer og viden. Det giver en god base for ens fremtidige arbejde med mødeplanlægning, fortæller deltager på sidste års kursus Fie Pedersen fra GH-Energi & Rådgivning.

Hun har brugt kurset både som ny formand for Energiforum Danmarks lokalgruppe i Hovedstaden og i hendes arbejde hos GH-Energi & Rådgivning til blandt andet kundemøder.

Kursets værktøjer kan du bruge til for eksempel kick off-møder til et nyt projekt, afdelingsseminarer eller møder med brugerinddragelse.

Teori til praksis i konkrete cases

På kurset får du ud over en introduktion til værktøjerne muligheden for at arbejde med to konkrete cases: Et møde planlagt inden for Energiforum Danmark og et møde planlagt for din egen virksomhed.

Tilmeld dig her og følg opslag om begivenheden via Facebook.

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.