Inspiration SKRIV UD

Seminar om indeklima i daginstitutioner

af: Soffi Hildebrand, 30-01-2019
Foto: Colourbox

Det Økologiske Råd afholder, i samarbejde med en række partnere og Realdania, et afsluttende seminar for projektet ’Indeklima i daginstitutioner’.

På seminaret vil nye resultater blive præsenteret, som tager afsæt i 20 danske institutioner, der er blevet undersøgt ud fra ni parameter i forhold til indeklima. Institutionerne er blandt andet undersøgt ud fra parametre om fugt, temperatur samt CO2. Langt de fleste af disse institutioner har vist sig at have et dårligt indeklima.

Set i lyset af, at børn opholder sig i institutioner mange dage om ugen, vil det dårlige indeklima have en påvirkning på deres trivsel og velbefindende. Det vil blandt andet blive diskuteret, hvordan man fremadrettet kan ændre på disse forhold.

Resultaterne vil blive diskuteret af forskellige fagfolk, som enten har kendskab til indeklima, bygninger eller institutionerne. Disse fagfolk vil bibringe forskellige vinkler på udfordringerne.

Se programmet for seminaret og tilmeld dig her. 

Tid: D. 14. marts kl. 12-16:00

Sted: Jarmers Plads 2. 1551 København V (Realdanias lokaler).

Pris: Gratis.

Kilde: Det Økologiske Råd

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.