Inspiration SKRIV UD

Siemens direktør viser vejen til en grøn fremtid på Energidag 2019

af: Cecilie Holm Arentoft, 13-08-2019
Foto: Energiforum Danmark

Danmark skal udlede 70 pct. mindre CO2 i 2030, end vi gjorde i 1990. Den nye regerings klimamål beskrives som historisk ambitiøs. Men er det en målsætning, som vi kan nå? Og hvis ja – hvordan?

De spørgsmål stiller vi Claus Møller, adm. direktør i Siemens i Danmark til Energidag 2019 d. 4. september i Aalborg Kongres og Kulturcenter. Som medlem af Energiforum Danmark deltager du gratis på Energidagen.

Ifølge Claus Møller er regeringens klimamål ambitiøs, men ikke uopnåelig. Hvis reduktionen skal nå i mål, bliver politikerne nødt til at handle hurtigt og modigt. For at den grønne omstilling skal kunne føres ud i livet kræver det, at de grønne teknologer bakkes op af massive investeringer i milliardklassen, mener Claus Møller.

"Vi skal voldsomt hurtigt i gang. Og det er nu, det politiske mod skal vise sig. For hvis politikerne er villige til at investere, så er det faktisk meget få steder, der ikke kan anvises en teknologisk løsning. Vejen er tegnet op, og vi kan gøre det, men omstillingen kommer med en pris," siger Claus Møller til Børsen.

Til Energidag 2019 indtager Claus Møller scenen, uddyber sine synspunkter og giver sit bud på, hvilken vej vi skal gå.

Energidagen sætter nemlig fokus på krydsfelterne for, hvordan vi når vores ambitiøse målsætninger på energi- og dermed også klimafronten. På konferencen ses der på muligheder for innovation, partnerskaber, finansiering og nye teknologier, der i samarbejde kan lede til fremtidens stabile, bæredygtige, fleksible og intelligente løsninger.

Du får på Energidag 2019 den nyeste viden fra energibranchen leveret direkte fra flere hovedtalere, der bringer skarp viden fra forskning og erhvervsliv, samt paneldebatter og involvering af de mange skarpe hoveder, der sidder blandt deltagerne.

Læs mere og find det fulde program og link til tilmelding her.

Tid: 4. september 2019 kl. 8:00 - 18:00

Sted: Aalborg Kongres og Kulturcenter, Europa Pl. 4, 9000 Aalborg

Pris: Medlemmer hos arrangørerne kan deltage gratis. For ikke-medlemmer er prisen 500 kr pr. pers. Energidag 2019 har et no show-gebyr på 500 kr.

 

 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.