Handlingstank for bygninger og bæredygtighed

Inspiration SKRIV UD

Verdensmålene sætter kursen for bæredygtige indkøb

af: Soffi Hildebrand, 09-09-2019
Foto: Colourbox

Forum for Bæredygtige Indkøb og Partnerskab for Offentlige Grønne Indkøb (POGI) afholder årskonference med fokus på, hvordan bæredygtige indkøb kan bidrage til verdensmålene. 

Årskonferencen vil gå i dybden med, hvordan både offentlige og private indkøb kan bidrage til verdensmålene – her især mål 12, 13 og 17 om bæredygtigt forbrug, klima og partnerskaber.

Årskonferencen vil indeholde viden, inspiration og gode råd til bæredygtige indkøb, som er lige til at anvende i udbud og indkøb. Du har mulighed for at høre en række forskellige aktører fx en kommune, plastproducent, privat koncern og et hospital, som alle arbejder målrettet med verdensmålene.

En ny hæderspris – Verdens Bedste Indkøber – vil desuden blive overrakt på årskonferencen. Prisen uddeles til én, som har gjort et ekstra stort stykke arbejde med at bidrage til en eller flere af verdensmålene gennem indkøb.

Årskonferencen finder sted den 5. november på Aarhus Rådhus.

Se programmet for årskonferencen og tilmeld dig her.

Kilde: Forum for Bæredygtige Indkøb 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.