Inspiration SKRIV UD

Building Green København, 28. & 29. oktober 2020 i Forum

af: Carina Hedelund, 20-08-2020
Fotokredit: Rasmus Hjortshøj COAST

Building Green København samler branchen for 10. gang den 28. og 29. oktober 2020. Eventen rykker byggebranchen i en grønnere retning. Kom og vær med, når Building Green åbner dørene i Forum og byder velkommen til 2 dage med fokus på arkitektur og bæredygtighed i byggebranchen.

I 2020 får du sat fokus på temaet ’Nyt årti og jubilæum – accelerer bæredygtigt byggeri’. Du får viden om klima, byggeriets CO2-udledning, materialer, dokumentation, byrum og arkitektur, og du får indblik i visionære projekter.

Energiforum Danmark på Building Green:

I år har Energiforum Danmark en learning session den 29. oktober kl. 15:30 - denne gang er temaet: 'Hvad skal vi med AI og machine learning i driften af en skole?'

I et ELFORSK-projekt kaldet PEKIVE har bl.a. en skole og et rådhus fået en digital tvilling, som bruges til at eksperimentere med en grønnere bygningsdrift og større energifleksibilitet. Hvad har man lært af den proces, hvad er potentialet for den grønne omstilling og kan alle gentage eksperimentet.

I denne learning session stiller vi skarpt på digitalisering og bygningsdrift.

 

Der er gratis adgang på hele messen! Du finder program og tilmelding her.

 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.