Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

"CITYFACTS-bygningsdata-as-a-service" er indstillet til Innovationsprisen 2020

af: Dorte Nørregaard Larsen, 07-08-2020
Foto: Colorbox

CITYFACTS er et nyt koncept, som gør det nemmere for private og offentlige ejendomsforvaltere at få forbrugsdata fra deres bygninger.  Konceptet er indstillet til Innovationsprisen 2020.

CITYFACTS leverer bygningsdata som full-service til en fast månedlig ydelse. Data kan være el-, vand- og varmedata eller indeklima- og aktivitetsdata til optimering af bygningsdrift.

Med CITYFACTS full-service slipper man, som kunde, for at skulle investere i og vedligeholde udstyr og infrastruktur. Servicen omfatter også den daglige overvågning og -validering af data. På den måde frigiver CITYFACTS tid i kundens organisation, der i stedet kan koncentrere sig om målet – at optimere bygningsdriften.

Kunden bestemmer selv omfang af dataindsamlingen. F.eks. antallet af bygninger/hovedmålere, hvilke forsyningsarter og den tidsmæssige opløsning af data (typisk timeværdier).

Data opsamles på CITYFACTS’ dataplatform, hvor data via et API kan trækkes over i et fagsystem som f.eks. et energistyringsprogram, facility management system, BI analyse program eller Excel mm. Data er altid visuelt tilgængelige på CITYFACTS.dk, hvor man kan tilgå data på alle platforme via en browser. Her vises data f.eks. som forbrug fordelt over et døgn, måned eller år. Som en del af CITYFACTS’ service hjælper vi også kunderne med integration af data ind i deres evt. fagsystem

Læs mere om indstillingen her

Læs mere om Innovationsprisen her

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.