Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

Den IoT-baseret indeklimasensor, RoomAlyzer, er indstillet til Energiforum Danmarks Innovationspris 2020

af: Cecilie Holm Arentoft, 26-08-2020
Fotokredit: RoomAlyzer

Det specielle ved RoomAlyzer er, at den som den første af sin art måler på det totale indeklima på 8 parametre, og sender via Narrow Band IoT, så man går udenom ledninger og wifi.

Den er et enkelt værktøj til energioptimering i bygninger og til forbedring af indeklimaet på arbejdspladser, museer og skoler. RoomAlyzer tages i brug ved at stryge en magnet på siden af sensoren. Herefter har du adgang til data om dit indeklima real time. Du har også adgang til analyser og statistikker over anvendelse af dine lokationer og indeklimaet.

Og med RoomAlyzer viser IoT-fabrikken i høj grad, at der er et stort behov for smarte løsninger til at sikre et godt indeklima. For selvom RoomAlyzer kun har været på markedet siden marts i år, så bliver systemet i dag brugt cirka 50 forskellige steder i en god blanding af mindre og større installationer hos kommuner, museer, skoler, universiteter mm. 

Du kan læse mere om indstillingen af RoomAlyzer her. 

Du kan læse mere om innovationsprisen her.

 

 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.