Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

Energistyrelsen inviterer til virtuelt branchemøde om energimærkning og Label2020

af: Pressemeddelelse fra Energistyrelsen, 08-10-2020
Colourbox

Mandag den 26. oktober kl. 14-16 afholdes et virtuelt branchemøde om det nye energimærke og informationskampagnen Label2020.

Til mødet vil Energistyrelsen præsentere gældende lovkrav i forbindelse med det nye energimærke, og Sikkerhedsstyrelsen vil berette om konsekvenserne af Europa-Kommissionens anmodning om, at nationalstaterne udviser proportionalitet i deres markedsovervågning på baggrund af COVID-19. Endvidere vil Energistyrelsen præsentere en række virkemidler, som er målrettet forhandlere og forbrugere fra informationskampagnen Label2020, herunder en mobil applikation baseret på data fra produktdatabasen EPREL, undervisningsmaterialer målrettet salgspersonalet i forhandlere mv. Læs mere på label2020.dk.

Tilmelding

Tilmelding til branchemødet foregår via mail til ecodesign@ens.dk (skriv gerne navn, e-mail og virksomhed på deltagere).

Deltagere og interessenter opfordres desuden til at sende spørgsmål om implementeringen af det nye energimærke til Energistyrelsen. Alle spørgsmål vil løbende blive besvaret og en samlet FAQ præsenteres på branchedagen. Spørgsmål sendes til ecodesign@ens.dk og mærkes “det nye energimærke”. 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.