Politik og regler SKRIV UD

Forsyningsbranchen til Dan Jørgensen: Udskyd effektiviseringsanlayse

af: Dorte Nørregaard Larsen, 18-02-2020
Foto: Colourbox

En samlet forsyningsbranche beder, i følge Dansk Energi.dk, klimaministeren om at sætte analyse af potentialet for besparelser i forsyningssektoren på pause. Timingen er helt skæv, lyder kritikken.  

I følge Dansk Energi.dk har branchen ikke noget i mod at blive kigget efter i sømmene, men mener at det bør ske når vi kender klimahandlingsplanerne og de investeringer og omlægninger de fordrer. 

Anders Stouge fra Dansk Energi udtaler:

"Der er tale om forandringer, som vil kræve meget store investeringer i sektorerne, et stigende forbrug af den grønne energi og helt nye måder at drive selskaberne på. Det bør reguleringen af sektorerne tage højde for – og ikke modarbejde"

Anders Stauge siger endvidere:

"Vi skal stoppe med at kigge ud ad bagruden for at se, hvordan omkostninger og priser har været. Der er brug for en regulering af energi- og forsyningssektoren, som skuer fremad og har blik for klimamålet og indholdet af klimahandlingsplanerne."

Læs evt. mere om branchens appel til ministeren her

 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.