Politik og regler SKRIV UD

Forsyningsbranchen til Dan Jørgensen: Udskyd effektiviseringsanlayse

af: Dorte Nørregaard Larsen, 18-02-2020
Foto: Colourbox

En samlet forsyningsbranche beder, i følge Dansk Energi.dk, klimaministeren om at sætte analyse af potentialet for besparelser i forsyningssektoren på pause. Timingen er helt skæv, lyder kritikken.  

I følge Dansk Energi.dk har branchen ikke noget i mod at blive kigget efter i sømmene, men mener at det bør ske når vi kender klimahandlingsplanerne og de investeringer og omlægninger de fordrer. 

Anders Stouge fra Dansk Energi udtaler:

"Der er tale om forandringer, som vil kræve meget store investeringer i sektorerne, et stigende forbrug af den grønne energi og helt nye måder at drive selskaberne på. Det bør reguleringen af sektorerne tage højde for – og ikke modarbejde"

Anders Stauge siger endvidere:

"Vi skal stoppe med at kigge ud ad bagruden for at se, hvordan omkostninger og priser har været. Der er brug for en regulering af energi- og forsyningssektoren, som skuer fremad og har blik for klimamålet og indholdet af klimahandlingsplanerne."

Læs evt. mere om branchens appel til ministeren her

 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.