Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

Jagten går ind på de gode historier

af: Dorte Nørregaard Larsen, 25-03-2020
Grafik: Colorbox

Nyhedsbilledet i disse dage er fyldt med vigtige, men også dystre, historier, om COVID 19, og der er langt mellem de gode historier, der handler om energi og klima. Nu forsøger Energiforum Danmark at supplere nyhedsstrømmen med gode energi- og klimahistorier.

Vi er ikke på jagt efter sensationelle nyheder, men de gode historier om projekter der lykkes, erfaringer der sparker udviklingen i den rigtige retning, eller koncepter og ideer der gør arbejdet med klima og energi sjovere og nemmere. Og vi ved at Energiforum Danmarks medlemmer har mange gode historier. Derfor indleder vi nu jagten på de gode historier.

Historierne bliver en del af vores artikel-serie her på siden under temaet: Den gode historie. Og artikelserien bliver selvfølgelig også delt på Linkedin og Facebook.

Måske nogen af jer netop nu har god tid til at få skrevet om jeres projekter og erfaringer, måske har I allerede historierne liggende. Måske trænger nogen af historierne til en kærlig journalistisk hånd.

Uanset hvad, så tøv ikke med at sende jeres gode historie til sekretariatet og så får vi i fællesskab skrevet og bragt de gode historier videre.

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.