Handlingstank for bygninger og bæredygtighed

Inspiration SKRIV UD

Nu tilbyder EXPERO online dagskursus i bæredygtig bygningsdrift: Spar op til 10 procent på energiforbruget

af: Cecilie Holm Arentoft, 01-04-2020
Fotokredit: EXPERO

Den gode historie: Dette er især en god nyhed for dig, der har ansvaret for de tekniske installationer i bygninger. Hos EXPERO kan du i disse uger tage et online dagskursus i bæredygtig bygningsdrift, hvor du, uden at tænke nyt CTS-anlæg eller andre tekniske installationer, kan spare 10 procent på energiforbruget.

Mandag eftermiddag kunne Mette Frederiksen (S) give et spinkelt håb om, at det danske samfund så småt vil begynde at åbne op igen d. 13. april, hvis vi fortsat igennem påsken holder os på den grønne kurve for smittespredningen af Corona.

Men genåbningen af samfundet vil under alle omstændigheder foregå med museskridt, og der vil gå flere måneder før, at alle bygninger med skoler, arbejdspladser, svømmehaller, butikker og indkøbscentre er åbne igen.

Stilstand og nedlukning kan blive til efteruddannelse og udvikling

Denne tid er svær for mange af os, og vi skal finde nye måder at håndtere vores arbejdsliv og fritid på, så vi undgår at få alt for meget Corona-kuller.

Hos EXPERO har man valgt at udnytte tiden bedst muligt ved at begynde at tilbyde online kurser i bæredygtig bygningsdrift, som alle kan være med til hjemmefra.

Det er et kursus rettet mod dig, der har ansvaret for driften af CTS-anlæg, hvor du kan blive endnu skarpere på at håndtere disse anlæg i dagligdagen.

EXPERO lever til dagligt af at hjælpe sine kunder med at få mere ud af deres CTS-anlæg og bygningsautomatik i al almindelighed. Det gør de gennem uvildig rådgivning og driftsoptimering samt efteruddannelse af driftspersonale.

EXPERO har fået midler fra blandt andre Dansk Energi til at udvikle en ny tilgang til driften som bygger på struktur og analyser.

”Det har vist sig at være en så effektiv metode, at vi som oftest ser besparelser på 10 procent på energiforbruget … helt uden at tænke nyt CTS-anlæg eller andre tekniske installationer,” fortæller direktør og BMS-specialist Andreas Pape Kjærsgaard til Energiforum Danmark.

Nedlukningen af samfundet har givet sten på vejen for EXPERO, der har måtte aflyse deres aktiviteter og normale kurser her i foråret. Men som Andreas Pape Kjærsgaard selv siger det, så lysner det heldigvis nu, hvor de har fundet ud af at få de online kurser til at fungere:

” På nuværende tidspunkt er flere Kommuner allerede i gang. Det er en vidunderlige følelse, at der sidder mennesker derude, som trodser krisen og ikke spilder tiden, men som derimod efteruddanner sig og gør sig selv endnu dygtigere,” siger Andreas Pape Kjærsgaard.

Du kan læse mere om EXPERO’s online kursus i bæredygtig bygningsdrift her. 

Den gode historie

Denne artikel er en del af Energiforum Danmarks nye artikel-serie under temaet ’Den gode historie’.

Vi ønsker at supplere den igangværende nyhedsstrøm med gode energi- og klimahistorier.

Måske ligger du også inde med en god historie? Fx om projekter der lykkes, erfaringer der sparker udviklingen i den rigtige retning, eller koncepter og ideer der gør arbejdet med klima og energi sjovere og nemmere. Uanset hvad, så tøv ikke med at sende netop jeres gode historie til sekretariatet. Så får vi i fællesskab skrevet og bragt de gode historier videre.

 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.