Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

PFA, KMD og Bygningsstyrelsens nye koncept ”energirigtig drift” er indstillet til Energiforum Danmarks Innovationspris 2020

af: Cecilie Holm Arentoft, 16-09-2020
Fotokredit: Colourbox

PFA, KMD og Bygningsstyrelsens nye koncept Energirigtig Drift er indstillet til Energiforum Danmarks Innovationspris 2020.  

Konceptet gør det let og økonomisk overkommeligt at sikre vedvarende, energirigtig drift af bygninger. 

Det fungerer på den måde, at der bliver indsamlet relevante data automatisk fra forskellige systemer og målere, som bliver analyseret systematisk ud fra enkle regelsæt for, hvad der skal til for at energidriften kører ordentligt. Når driften ikke er energirigtig, kontaktes de driftsansvarlige teknikere automatisk, hvorefter det er deres ansvar at detektere og reparere fejlene.

Automatikken i fejlfindingen ved hjælp af Energirigtig Drift vil betyde, at driftsansatte kan bruge mere tid til på driftsløsninger frem for at bruge tid på at lede efter fejl i systemet. Endnu en fordel vil være, at fejlene bliver opdaget hurtigere, hvorved de også vil blive løst hurtigere. På den måde optimeres bygningsdriften samtidig med, at der spares både arbejdstimer, energi og penge.

Du kan læse mere om Energirigtig Drift her 

Du kan læse mere om Energiforum Danmarks Innovationspris her 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.