SKRIV UD

Bliv klogere på belysning eller på hvordan du præsenterer foran et kamera

af: Dorte Nørregaard Larsen, 10-11-2021
Foto: Colourbox

Det er ikke filmskolen, men Energiforum Danmark, der i februar åbner dørene for to spændende kurser. Et klassisk Energiforum Akademi kursus der handler om belysning og lysstyring (i bygninger og ikke på film) og så et lidt anderledes kursus, om online præsentationsteknik.

Kurset Få styr og styring på belysning kommer rundt om lys, lyskilder, lysfarver og lysdesign. Ønskerne er mange, mulighederne endnu flere og pengepungen rækker kun til det halve. Så hvordan finder man rundt i belysningsjunglen og hvordan sikrer man sig at man overholder reglerne, får godt lys med mindst muligt energiforbrug? Og hvad er godt lys i det hele taget?

Du bliver ikke ekspert med vores firetimers kursus, men du bliver klædt på til dialogen med eksperterne og får en ide om hvornår hvilke løsninger kan bruges og til hvad.

Kurset henvender sig alle, der arbejder med udskiftning og vedligehold af belysning. Målet er at kunne tale med når leverandører og rådgiver kommer med forslag, samt vide på hvilke områder man har brug for vejledning. 

Kursus udbydes både i Glostrup og Aarhus

På kurset "Kommunikation på kamera" vil skuespiller, formidler og tidligere sælger Katrine Jensen komme øse ud af sine erfaringer med at præsentere foran et kamera.

Kurset byder på en kombination af teori og praksis. Kurset er udviklet i samarbejde med Energiforum Danmarks bestyrelse og målrettet folk der formidler teknisk/fagligt stof.

Læs mere her.

 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.