Energi og bæredygtighed i byggeri og bygninger

Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

Energiforum 21Live - nye navne i programmet

af: Dorte Nørregaard Larsen, 03-03-2021
Grafik: Karin Wither

To forskere, en prisvindende arkitekt og en PowerBI ekspert har sluttet sig til rækken af spændende talere til Energiforum 21Live - se hvornår og hvad de taler om her:

Mandag den 8. marts

Seniorforsker Harpa Birgisdottir fra BUILD har i mange år været en markant stemme indenfor klimakrav til byggeriet og en drivkræfterne bag udviklingen af de moderne værktøjer til LCA-beregningerne. Vi har inviteret Harpa Birgisdottir til forskningens time til indlæg og debat om byggeri, indlejret energi og et CO2-regsnakb for byggeri - du kan tilmelde dig forskningens time her


Tirsdag d. 9. marts

Professor Mikkel Baun Kjærgaard fra SDU fortæller om arbejdet med at udvikle IoT teknologi som afvejer nøjagtighed og pris i forhold til at understøtte forskellige business cases. Du kan møde Mikkel, og de andre involverede i projektet (Henrik Milling og Jakob Nørby), i forskningens time tirsdag kl. 14. Tilmeld dig her


Torsdag d. 11. marts

Hvis du står tidligt op kan du møde Rasmus Bay i teknikerens morgenhjørne om PowerBI kl. 08.00 og blive klogere på om PowerBi er noget for dig. Du kan tilmelde dig her.


Sidst men ikke mindst kan du fredag d. 12. marts kl. 09.30 møde vinderen af Energi- og miljøprisen 2021 - Kasper Guldager Jensen. Se Kasper Guldager Jensen modtage Energi- og miljøprisen 2021 og hør ham fortælle om erfaringer og perspektiver på byggeriet i den grønne omstilling, samt løfte sløret for sine nye projekter. Du kan tilmelde dig her.

Du kan finde et overblik over alle ugens aktiviteter her

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.