Energi og bæredygtighed i byggeri og bygninger

Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

Energiforum 21Live - Tre gange forskningens time om LCA, Data og CO2-lagring

af: Dorte Nørregaard Larsen, 23-02-2021
Grafik: Karin Winther

Tre eftermiddage i løbet af Energiforum 21lLive-ugen bringer vi forskningen tættere på hverdagen med forskningens time. Vi har forskere og udviklere i studiet til en snak om deres projekter og resultater og hvordan disse kan inspirere vores hverdag.

Mandag har vi inviteret seniorforsker Harpa Birgisdottir fra BULÌLD i studiet til indlæg og debat om LCA og indlejret energi i byggeriet. Du kan tilmelde dig her

Tirsdag taler CTO Henrik Milling fra Vitani og professor Mikkel Baun Kjærsgaard fra SDU om digitalisering, datamodellering og datakvalitet. Du kan tilmelde dig her

Torsdag stiller Philip L. Fosbøl fra DTU og Thomas Uhd fra Aalborg Portland skarpt på CO2-lagring og anvendelsesmulighederne i industrien. Du kan tilmelde dig her.

Som resten af Energiforum 21Live-eventsene er det gratis at deltage, men det kræver tilmelding. Du kan se programmet for hele ugen her.

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.