Energi og bæredygtighed i byggeri og bygninger

Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

Formandsskifte i Energiforum Danmark

af: Dorte Nørregaard Larsen, 22-02-2021

Efter 7 år i bestyrelsen og de seneste 5 som formand ønsker Lars Thygesen at trække sig fra Energiforum Danmarks bestyrelse. Forud er gået en lang og grundig proces i bestyrelsen med at finde en ny egnet formandskandidat og det er lykkedes over al forventning med Heine Knudsen fra Region Hovedstaden.

Det bliver derfor med store smil og ro i maven, at Lars Thygesen på generalforsamlingen 2021 sammen med en enig bestyrelse vil foreslå Heine Knudsen som nyt bestyrelsesmedlem og formand. Lars udtaler: ”Det har været et stort privilegium at være med til at udvikle og konsolidere foreningen igennem de seneste 7 år. Men nu har jeg behov for at prioritere andre ting og vil derfor trække mig tilbage til en mindre fremtrædende plads i foreningen. For en hverdag helt uden Energiforum Danmark kan jeg ikke forestille mig.”

Den nye kandidat til posten Heine Knudsen er Enhedschef i Energi & Miljø i Region Hovedstaden. Heine Knudsen blev kommitteret til bestyrelsen i efteråret 2020 og er allerede nu godt integreret i bestyrelsens arbejde. Heine Knudsen udtaler:

”Jeg har i de seneste år fulgt foreningen og glæder mig til at stå i spidsen for den spændende udvikling som Energiforum Danmark er inde i. Jeg tror at foreningens helhedsorienterede tilgang til den grønne omstilling og at samarbejdet på tværs i værdikæden er vejen frem og ser frem til at udbrede netop dette.”

Generalforsamlingen finder sted 9. marts kl. 16.00 online.

 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.