Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

Formandsskifte i Energiforum Danmark

af: Dorte Nørregaard Larsen, 22-02-2021

Efter 7 år i bestyrelsen og de seneste 5 som formand ønsker Lars Thygesen at trække sig fra Energiforum Danmarks bestyrelse. Forud er gået en lang og grundig proces i bestyrelsen med at finde en ny egnet formandskandidat og det er lykkedes over al forventning med Heine Knudsen fra Region Hovedstaden.

Det bliver derfor med store smil og ro i maven, at Lars Thygesen på generalforsamlingen 2021 sammen med en enig bestyrelse vil foreslå Heine Knudsen som nyt bestyrelsesmedlem og formand. Lars udtaler: ”Det har været et stort privilegium at være med til at udvikle og konsolidere foreningen igennem de seneste 7 år. Men nu har jeg behov for at prioritere andre ting og vil derfor trække mig tilbage til en mindre fremtrædende plads i foreningen. For en hverdag helt uden Energiforum Danmark kan jeg ikke forestille mig.”

Den nye kandidat til posten Heine Knudsen er Enhedschef i Energi & Miljø i Region Hovedstaden. Heine Knudsen blev kommitteret til bestyrelsen i efteråret 2020 og er allerede nu godt integreret i bestyrelsens arbejde. Heine Knudsen udtaler:

”Jeg har i de seneste år fulgt foreningen og glæder mig til at stå i spidsen for den spændende udvikling som Energiforum Danmark er inde i. Jeg tror at foreningens helhedsorienterede tilgang til den grønne omstilling og at samarbejdet på tværs i værdikæden er vejen frem og ser frem til at udbrede netop dette.”

Generalforsamlingen finder sted 9. marts kl. 16.00 online.

 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.