Handlingstank for bygninger og bæredygtighed

Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

Forrygende slutspurt med indstillinger til Innovationsprisen 2021

af: Dorte Nørregaard Larsen, 17-09-21
Sidste års vindere af Innovationsprisen

I den sidste uge inden sidste frist blev antallet af indstillede til Innovationsprisen 2021 næsten fordoblet og rekordmange forslag er nu blevet godkendt. Ideerne tæller alt fra koncepter for skure bygget af genbrugstræ til intelligente systemer til energi- og driftsoptimering og ventilationskoncepter der dræber vira.

Med ni godkendte indstillinger, har fagudvalget der skal vælge de tre nominerede til Innovationsprisen 2021, aldrig haft så mange gode og forskellige bud at vælge i mellem. De 9 indstillinger taler alle ind i tre vigtige tendenser i tiden; bæredygtige materialer/løsninger, intelligent brug af energi- og bygningsdata og smitteforebyggende ventilationsløsninger.


Dommerpanel og publikum udpeger vinderen på Netværkskonferencen 2021

Inden udgangen af september er fagudvalget færdige med at votere og de tre nominerede får taletid på Netværkskonferencen 2021 d. 27. oktober på Innovationsfabrikken i Kolding.

På Netværkskonferencen vil publikum og et dommerpanel bestående af bl.a. Mads Lyngby Pedersen fra Energiforskningsprogrammet og Noor Meng fra Next Step Challenge udpege vinderen.

Læs mere om de ni indstillede her.

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.